Update

Beste ouders

 
Hopelijk gaat het goed met jullie en jullie dierbaren. 
 
We hadden beloofd jullie op de hoogte te houden over de stand van zaken wat betreft de heropening van onze school op 15 of 18 mei. 
 
Deze namiddag heb ik vergadering gehad met alle leidinggevenden van de scholengroep Sint-Goedele Brussel waartoe we behoren. We hebben alle verplichtingen en aanbevelingen van de Raad van Bestuur overlopen die we zullen moeten volgen wat betreft veiligheid, hygiëne en gezondheid. De eindbeslissing hier rond ligt bij de Raad van Bestuur van Sint-Goedele. 
 
Zelf zijn we volop bezig met een eerste pedagogisch scenario uit te werken voor onze Sint-Albertschool na 18 mei. 
 
Dinsdag komt de preventieadviseur langs om te bekijken welke richtlijnen en aanbevelingen er zijn, specifiek voor onze school, om op een veilige en gezonde manier herop te starten. 
 
Volgende week zullen de plannen voor onze school meer en meer vorm krijgen, zullen we een bevraging uitsturen naar jullie ivm de opvang en brengen we jullie verder op de hoogte over de stand van zaken. 
We blijven hard werk om jullie kind(eren) afstandsonderwijs aan te bieden en blijven ter beschikking voor vragen, feedback of opmerkingen. 
 
Je kan ook steeds terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen voor meer informatie: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus-voor-ouders
 
Hartelijke groeten, hou jullie goed,
het Sint-Albertteam 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s