Wensen en nieuwjaarsreceptie 2017

Het schoolteam van de Sint-Albertschool wenst iedereen fijne feestdagen en een fantastisch 2017!

2017

Om dat nieuwe jaar feestelijk in te zetten zijn jullie van harte uitgenodigd op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze gaat door op maandag 9 januari vanaf 8.15 uur tot 9.00 uur op de speelplaats. We bieden jullie graag een hapje aan vergezeld van een lekker kopje koffie of thee. De leerlingen van 1LO en 2LO zorgen voor een muzikaal optreden. Mis deze kans niet om elkaar een fijn jaar toe te wensen. We hebben elkaar nodig!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s