activiteiten

De ouderraad organiseert een heleboel activiteiten. Deze activiteiten zorgen er elk op hun eigen manier voor dat ouders onderling, ouders en leerkrachten of ouders en leerlingen dichter bij elkaar komen.

Wanneer deze activiteiten plaatsvinden, kan je steeds terugvinden in de nieuwsbrief van de ouderraad.

Café Albert (1ste woensdag van de maand)     ca

Informeel gezellig samen zijn op de speelplaats bedoeld voor ouders.  Juf Gerda (directie) en zorgleerkracht (meester Eddie) en leden van het oudercomité zijn hier altijd aanwezig en aanspreekbaar. De activiteiten van de komende maand worden aangekondigd. Iedereen mag gerust een hapje of drankje meebrengen om te delen met andere ouders.

Ouderraad

Vijf avonden per jaar komen ouders samen in de school met enkele leerkrachten en directie. We praten samen over het reilen en zeilen in de school.

Dialoog     dialoog

Ben jij geïnteresseerd in de werking van onze ouderraad, maar kan je er niet bijzijn ? Wil je graag meer weten over de agenda van de ouderraad? Wil je graag meehelpen aan activiteiten of deelnemen aan werkgroepen? Of wil je zelf een agendapunt voorstellen ? Dialoog is een informeel, laagdrempelig, meertalig overleg tussen ouders onderling.  Het overleg wordt op woensdag gehouden in de refter op de eerste verdieping.

Fruit op school     fruit-1-tif     fruit-2-tif

Elke donderdag krijgen de kinderen een stuk fruit. Voor dit fruit wordt per kind €6 aangerekend per jaar.

Wij zoeken ouders om:

  • donderdagochtend 8u30 fruit te wassen en te verdelen.

Iedere week zijn het ouders van een andere klas.

INFO : Katleen (mama KAMIL 3LJ-ELIAS 2LJ-DRIES-2KK) katleenavermaete@hotmail.be of 0486/72.22.59